Consultatie bureau

Gisteren moesten we met Jim weer naar het cb voor zijn spraak, ja ze houden het heel goed in de gaten allemaal.
Maar het gaat echt helemaal goed met hem, Jim is weer goed gegroeit hij is nu 91cm en hij weegt 12,5kg.
Waarschijnlijk groeide hij bijna niet omdat zijn lichaam steeds moest herstellen van het ziek zijn, alle energie ging daar naar toe.
Over zijn spraak stond ze versteld, 3 weken geleden is hij pas geopereerd en hij kan nu behoorlijk wat woordjes en nu ook af en toe zinnetjes zeggen, wij zijn echt zo ontzettend trots op hem!
In oktober gaan we weer terug om te kijken hoever hij dan is, ze wil ons dan ook in ieder geval 1x naar een logopedist sturen om te kijken hoe die ertegenover staat.
 
Vandaag had ik ook weer een gesprek op de speelzaal, ze liet zien wat hij een week na de operatie kon zeggen, het waren maar 4 of 5 dingen, en ze liet zien wat hij nu kon zeggen en dat was een hele lijst, hij gaat met sprongen vooruit, alleen heeft hij nu ook woede aanvallen, dit heeft natuurlijk ook wel met zijn leeftijd te maken maar ook met een stukje verwerking, er komt nu veel op hem af, hij is zelfs weleens bang voor bepaalde geluiden terwijl hij dat nooit was, kun je nagaan hoe doof hij is geweest.
 
Maar goed het gaat dus super met hem, wij zijn een trotse pappa en mamma
 
Gisteren zijn we ook nog naar het gemeentehuis geweest voor de id kaarten, volgende week zijn ze gelukkig al binnen, dan nog ff wachten en op naar Italie, we hebben er zin in en zijn er echt aan toe.
Lekker even eruit met ons gezinnetje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Adbox

@mirellaslifestyle