Logopedie Jim

Vandaag had Jim zijn eerste logopedie, Jim deed het ontzettend goed, hij wist heel veel dingen te zeggen wat hij op de plaatjes zag daar stonden we echt versteld van.
Jim heeft waarschijnlijk vanaf zijn geboorte weinig gehoord, wat een baby nromaal vanaf dag 1 leert heeft Jim niet kunnen doen, rond februari 2013 begon Jim wat woordjes te zeggen, en na zijn buisjes ging hij even met sprongen vooruit, en afgelopen zomer bleef hij weer hangen.
Nu is Jim 3 jaar en hij kan wat zinnetjes zeggen, en dat in maar een paar maandjes tijd, ja daar zijn wij trots op omdat hij het dan toch best snel doet allemaal, alleen gaat het niet snel genoeg want juni 2014 gaat hij naar school en dan moet hij toch wel behoorlijk praten anders gaat hij het niet redden.
Maken we ons zorgen? Nee eigenlijk niet, wij verwachten dat het goed komt, we zien hoeveel hij al in een best korte tijd heeft geleerd, als wij iets zeggen begrijpt hij ons heel goed, het is een slimme jongen en wij zijn heel trots op hem hoe goed hij het doet.
Wij willen nog wel naar een audiologisch centrum om alles qua gehoor voor de zekerheid uit te sluiten, het kan geen kwaad om dat te doen.
Komende dinsdag moeten we weer naar de logopediste en dan gaan ze de zinnen testen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Adbox

@mirellaslifestyle