Daar zijn we weer

Wat vlieg te tijd toch, je kijkt zo uit naar je vakantie en dan is het zo ook alweer voorbij.
Maar goed we hebben echt enorm genoten, van het land maar helemaal van elkaar.
Voor het eerst zijn we met de auto op vakantie gegaan en het is ons zeker niet tegen gevallen.
Zaterdagavond zijn we vertrokken, we hadden een tussenstop in Zwitserland Egerkingen, het is echt een ontzettend mooi plaatsje, en die bergen erachter echt fantastisch om te zien.

Zondags zijn we door gereden naar Italië, na de Gotthard tunnel was het gelijk een stuk warmer echt heel apart is dat.
Om 16.00 uur kwamen we bezweet aan op de plaats van bestemming Altomincio park in Salionze
We hebben de spullen in de caravan gegooid en onze zwemkleding aangetrokken en we hebben een duik ik het zwembad genomen, eerst afkoelen!!!
'S avonds hebben we heerlijk gegeten in het restaurant van de camping.
We zijn vroeg naar bed gegaan want we waren uiteraard ontzettend moe van de reis.
We zijn nog een dagje naar Venetië geweest, om eerlijk te zijn viel het ons vies tegen, wat je op televisie en foto's ziet is echt wauw, maar we waren er en dachten is dit het nou?
Ja het is mooi om de gondels en gondoliers eens te zien, het is apart om te zien dat de vracht niet met vrachtauto's gaat maar per boot, een ambulance ja zelfs dat gaat ter water, je zou erin liggen met een hartaanval hihi.
Maar de rest viel tegen, we gingen naar San Marcoplein ik zei tegen Jeroen toen we weg gingen ja hallo heb die plein nog niet gezien, Ja zei Jeroen je hebt er net foto's van gemaakt, OHHH was dat het? hmmmm.



We zijn ook nog naar Verona geweest, daar hebben we echt onze ogen uitgekeken, wat een prachtige plaats, eerst kwamen we bij Castel Di Vecchio en vooral op het plein waar de Arena staat is echt adembenemend.
Ze waren bezig om de Arena op te maken voor de opera van Romeo en Giulietta, de spullen die we daar buiten zagen staan wow zo groot.
Castel Di Vecchio

Wij zijn ook bij Casa Di Guilietta geweest, wat was het daar ongelooflijk druk zeg pffff, het huis is nu een museum daar zijn we natuurlijk naar binnen geweest, we konden op de bekende balkon staan, erg leuk om eens te zien.

We hebben bij het huis van Guilietta ook een slotje opgehangen voor onze eeuwige liefde; font-family: 'Courier New', Courier, FreeMono, monospace; font-size: 11px;">ღ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Verder hebben we echt heel veel gezwommen, het was echt heel warm we zijn al blij dat we 2 leuke uitstapjes hebben kunnen doen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Adbox

@mirellaslifestyle