RECEPT: Vegan Chocolate Banana Notenbrood


Afgelopen weekend heb ik met de kinderen een heerlijke chocolade, banaan notenbrood gemaakt, heerlijk en gezond :)

Met liefde geef ik jullie dit overheerlijke recept

3 bananen
¼ kopje gesmolten kokosolie
¼ kopje pure maple syrup
1 ei + 3 eetlepels water, klop die voor 5 minuten)
1 theelepel vanille-extract
1 ¼ kopjes glutenvrije haver meel
¾ cup amandelmeel
1 cup JP Chocolade
½ kopje ongezoete cacaopoeder
1 theelepel bakpoeder
½ theelepel bakpoeder
¼ theelepel zout

½ kop gehakte walnoten
½ kopje vegan rauwe cacao nips

Verwarm de oven voor op 200 ° C. Bekleed een broodvorm met bakpapier of ingevet folie.

Pel de bananen en prak deze fijn in een grote mengkom. Voeg de kokosolie, maple syrupahornsiroop, ei en vanille. Klop tot goed.
Voeg de bloem haver, amandelmeel, jp chocolade, bakpoeder en zout. Klop tot net opgenomen, zorg ervoor dat er geen meel vlekken blijven. Spatel de walnoten en chocolade nips erdoor.

Giet het beslag gelijkmatig in voorbereide vorm.

Optioneel: bestrooi met gehakte walnoten en chocolade chips.

Bak 65-80 minuten.Test met een tandenstoker of het niet nat is van binnen door het plakken van een tandenstoker.

Laat afkoelen op een rek  gedurende ongeveer 1 uur.

Wil jij graag aan je body en gezondheid werken? neem dan vrijblijvend contact op via DEZE link

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Adbox

@mirellaslifestyle