Gevulde Wrap

Vorige week heb ik het heerlijke recept van homemade tortilla's gedeeld, vandaag is dan de vulling aan de beurt! Het mooie van een vulling is dat je zo veel kan variëren... Vandaag deel ik één van onze favoriete vullingen: a la Meggico met home made guacamole! Mexico, Mexiiii-hiiiiiii-cooooo!



Necesidad de de vulling:
450 gr kidneybonen (vers)
3 zoete aardappelen
1 paprika
2 rode uitjes
Wat tomaten puree, recept vind je hier
Verse koriander
Snufje zout en zwarte peper
Scheutje koolzaadolie

En voor de kwakemoluh:
2 avocado's
1 limoen
Teentje knoflook
Rood uitje
Champignons
1 1/2 el olijfolie extra vierge
Tomaat klein gesneden

como lo preparas:
De bonen heb ik liever vers, dus deze week ik 24 uur in een pan met water. Na 24 uur giet je het water af, doe je er nieuw water in en kook je de bonen gaar. Laat deze nu afkoelen.

Schil de zoete aardappel en snij deze in blokjes. Een beetje kokosolie in een koekenpan en de aardappelblokjes hierin bakken. Snij ondertussen de uitjes, paprika, champignons en verse koriander fijn en voeg alles toe bij de zoete aardappels en zout en zwarte peper naar eigen smaak toevoegen.

Nu gaan we de guacamole maken. Snij de avocado's doormidden, ontpit ze, lepel het vruchtvlees eruit en doe in een kom. Voeg hieraan toe de fijn gesneden ui, knoflook, tomaat, sap van de limoen en olijfolie. Mix het nu met een staafmixer tot het lekker romig is.

Last but not least: de tortilla nog eventjes verwarmen (maar kan je ook prima koud eten, hoor), tomatenpuree erover heen smeren, vullen met het Mexicaanse mengsel en guacemole erop.

Eet Smakelijk - Que aproveche!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Adbox

@mirellaslifestyle