KNO arts

Vanmorgen moest Jim naar de KNO arts, de onderzoeken deed Jim echt heel goed.
Het is heel duidelijk dat er vocht achter zijn trommelvlies zit en ook zijn neusamandelen zijn groot, zijn keelamandelen zijn groot maar rustig.
Omdat er vocht achter zijn trommelvlies zit zal Jim slecht horen en daardoor blijft hij in zijn spraak achter, de arts legde uit dat hij vaak in zijn eigen coconnetje zit met spelen, nu ga je nadenken en denk je verrek ja, hij hoort dan niets, lijkt druk bezig maar het komt omdat hij om zich heen niets hoort.
Dus die moeten duidelijk doorgeprikt worden en dan krijgt hij buisjes.
Omdat Jim het hele jaar door verkouden is gaan zijn neusamandelen eruit.
Hij twijfelde over de keelamandelen omdat deze rustig zijn, maar uiteindelijk vanwege de klachten ('s nachts ademstilstand, stikken in zijn eten en veel overgeven) doet hij dit toch maar dan is hij overal vanaf.
De arts wil het door al die klachten zo snel mogelijk doen en over 3 weken is het al zover, 13 mei wordt hij geopereerd.
Agos vind het wel erg hoor, maar zo gaat het ook niet meer doorgaan.
Omdat zijn oren doorgeprikt worden begon ik over Tristan, zijn oren zijn ook doorgeprikt toen hij 2 jaar was en sindsdien zitten we er steeds mee te klooien, altijd pijn, paar keer per jaar een middenoorontsteking, dus de arts vroeg zitten de buisjes er nog in?
Uhm hij heeft nooit buisjes gehad, hier stond hij raar van te kijken en adviseerde ons om ook even met hem langs te komen, hij zei dat hij dan waarschijnlijk toch echt buisjes nodig heeft.
Dus morgen de huisarts bellen en even babbelen, ik hoop dat het kan voor we in augustus naar Italie gaan, want als Tristan zwemt kan je er donder op zeggen dat hij een paar dagen later een oorontsteking heeft en in Italie heb ik daar niet echt zin in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Adbox

@mirellaslifestyle