Advents challenge 2014: The Kick-Off

Met Kerst vieren wij de geboorte van Jezus Christus. Voor het Kerst is, heb je Advent (=komst). Dit start op 4 zondagen voor Kerst en is een voorbereiding  op het kerstfeest, de geboorte van Jezus Christus.
Omdat de adventstijd eraan komt, had Linda, van mamaliefde.nl, een oproep geplaatst om mee te doen aan de Advents Challenge 2014. Na wat heen en weer gemaild te hebben wilde ik wel meedoen.
Ik hou erg van de kerstperiode. Ik vind het een heerlijke gezellige tijd met al die lichtjes, kerstmarkten e.d.. Het lijkt er ook op of mensen dan wat liever voor elkaar zijn in deze tijd.
Dus... met deze challenge kan ik al lekker een beetje bezig zijn met deze dagen en mij voorbereiden op wat komen gaat.
In deze Kick-Off wordt kort verteld over de uitgangspunten, je leest wie er mee doen aan de challenge EN, heel belangrijk, wordt de eerste opdracht bekend gemaakt!
Dit  logo is ontworpen door  Astrid
De uitgangspunten:
  1. De challenge duurt vier weken. Iedere week staat in het thema met een nieuwe opdracht.
  2. Op zondag delen we de opdracht voor de nieuwe week.
  3. Je bent vrij om je eigen twist aan de opdracht te geven. Zo blijft het leuk om alles te lezen.
  4. Voor vragen, uitwisselingen en het delen van je blogjes is er een Facebook groep aangemaakt.
  5. Wil je meedoen? Leuk! De challenges zijn ook zeer goed te doen als je kinderen hebt.
  6. Ik waardeer het heel erg als je naar dit artikel linkt als je meedoet.
De Deelnemers:
Samen met mij doen er nog gezellig 10 andere bloggers mee:
Astrid - Coole OudersHilde - Miss KoffiekletsKim -  WebkimLaura - Laura CollinMarjo - Mar-JoYaMinke - Just The Little ThingsNicole - Meisje EigenwijsjeTamara - Crazy Great LifeVeronique - Love 2 be a young momLinda - Mama Liefde
Neem zeker een kijkje op hun blog of ga ze volgen zodat je niets mist!
De Eerste Challenge:
De eerste challenge staat in het teken van minimalisme & weggeven. Iedereen is nog bezig met Sinterklaas en zit volledig in deze stemming. Met deze challenge sluiten wij daarop aan. De opdracht van deze week is heel makkelijk:
Verzamel iedere dag een voorwerp waar je niets mee doet. En geef dit weg!
Nou, is het makkelijk of is het makkelijk? :-D Het staat je helemaal vrij om deze opdracht uit te voeren zoals dat voor jou het beste uit komt. Of je nu in één keer zeven voorwerpen pakt, iedere dag een kastje uitzoekt en de spullen verzamelt waar je eigenlijk niets meer mee doet, of letterlijk de opdracht overneemt en iedere dag een voorwerp in een doos doet. Dit is geheel aan jou.
Datzelfde geldt ook voor wat je met de spullen gaat doen. Je kan het verzamelen voor iemand waarvan je weet dat deze het nodig heeft. Je kan dit inleveren bij een inzamelingsactie, voedselbank kringloopwinkel of ander goed doel. Het is helemaal aan jou, zolang je er maar iemand blij mee maakt.
En dan is het nu tijd om aan de slag te gaan. Volgende week zondag plaats ik een blog van hoe ik het heb aangepakt deze week. De linkjes van de anderen bloggers komen weer online EN de tweede challenge wordt dan bekend gemaakt. Welke thema’s je nog meer kan verwachten? Iets rondom healthy lifestyle, happiness en sociaal / hulpvaardigheid.
Doen jullie ook mee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Adbox

@mirellaslifestyle