Low budget tips voor het paasweekend


En nu is het alweer vrijdag, Goede Vrijdag. De kinderen hebben al weekend en ik heb ochtenddienst (ja, niet iedereen is vrij op Goede Vrijdag, de zorg gaat gewoon door...).
Maar na de ochtenddienst heb ook ik weekend! Ik kies er altijd voor om met Pinksteren te werken, ik heb namelijk meer met Pasen.
Ik geef jullie wat (low budget) tips om te doen tijdens dit paasweekend:
Paastip 1: Samen met de kinderen cakepops maken! Zie   hier   mijn recept :-)
Paastip 2: Geocaching. Dit is echt leuk om met de kinderen te doen! Google op geocaching in jouw buurt (je plaatsnaam) en je zal vast en zeker een route vinden bij jou in de buurt.
Wat is geocaching? Iemand verstopt ergens (vaak een natuurrijke plek) een logboek in een waterdichte doos. Verder zitten er leuke voorwerpen om te ruilen in de doos. Als jij deze doos vind, zet je in het logboek de datum en je naam, neem je wat mee uit de doos en doet er dan ook weer iets in.
Bekijk dit korte   filmpje   met een uitleg wat het precies inhoud.
Je hebt wel een mobiel nodig met de geocaching app en gps.
Paastip 3: Bezoek een paasvuur. In verschillende delen van het land kan je ook dit jaar weer naar het paasvuur, bijv in Holterhaar, Vilsteren en Holten. Maar er zijn natuurlijk nog meer plaatsen waar een paasvuur te vinden is.
Paastip 3: Paaseieren zoeken!! Ja, dat mag natuurlijk niet ontbreken aan dit lijstje, ouderwets paaseieren zoeken. Je kan de eieren zelf verstoppen, maar in sommige gemeentes wordt dit ook wel georganiseerd met een evenementje ofzo.
Paastip 4: Het wordt mooi weer, dus ga op pad en maak een heerlijke boswandeling. Lekker even wat vitamine D opvangen. Neem gezellig een kleed en picknickmand met daarin wat lekkers mee, gegarandeerd succes verzekerd!
Paastip 5: Bezoek gezellig een Paasmarkt, deze zijn door het gehele land te vinden.
Paastip 6: Ga lekker uitwaaien op het strand. En als je voor Scheveningen kiest, kan je ook nog eens paastip 5 meenemen dit jaar...
Paastip 7: Het is voorjaar en nu worden er veel lammetjes geboren. Bij boerderij   Boerinn   kan en mag je lammetjes knuffelen, pony rijden en nog veel meer.
Paastip 8: Mocht je in de buurt zijn of wonen, in Soesterberg is er een   Paaskermis!
Gaan jullie nog wat doen met Pasen?
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Adbox

@mirellaslifestyle