Een onrustige moedervlek


Onze dochter heeft al een tijdje last van een moedervlek op haar onderrug dat weleens pijn doet en een beetje steekt.
We waren hiervoor al eerder bij de huisarts geweest en deze zag er niets in.
Maar waar komen dan de klachten dan vandaan? We wilden er toch wel het fijne van weten.
Dankjewel huisarts, we mochten voor verder onderzoek naar de dermatoloog.
Bij het eerste onderzoek zag ook de dermatoloog niets kwaads, maar de dermatoloog zag enig onrust in onze ogen en in die van onze dochter. Gevolg: de betreffende moedervlek verwijderen en onderzoeken, puur om alles uit te sluiten.
En natuurlijk waren wij het daarmee eens. Stel je voor: huisarts en specialist ZIEN niets ernstigs, we gaan naar een warm land op vakantie en daar begint onze dochter wederom te klagen over dat ene plekje... Dahaag vakantie... DAT gaan we dus voorkomen.
En vandaag mocht onze dochter dan onder het mes.
Ik moest werken, maar gelukkig kon Jeroen met haar op pad.
De laatste tijd is onze dochter erg veel bij haar oma te vinden omdat deze ook veel alleen is, opa is overdag veel weg om te werken, en dat vindt ze zielig. Oma dus ook maar mee :-).
Onze jongste zoon ook mee, deze loopt met een oorontsteking thuis.
Eenmaal daar aangekomen stond de dermatoloog ons stipt op de afgesproken tijd al op te wachten.
Wij met z'n vieren naar binnen, maar dat mocht niet.
Eén persoon erbij mocht en onze dochter vond het wel fijn dat papa meeging.
Lekker liggen op de stoel. "Je zal er niets van voelen, alleen het verdovingsprikje kan een beetje vervelend en als een hard knijpje voelen".
Maar de plaatselijke verdoving moest ingespoten worden op de onderrug, vlak boven de stuit en dat is een dun stukje huid en aardig gevoelig.
En natuurlijk, dat uitte ons prinsesje door veel gegil en een hoop tranen, want gossie, dat doet toch zeer! En de dermatoloog die naald er een paar keer in- en uithalen om lekker onder die moedervlek de verdoving aan te brengen...
Als vader doet je dit ook zeer hoor, om je dochter die pijn te moeten zien verdragen.
Gelukkig was het van niet al te lange duur en de verdoving deed haar werk, want de rest van de kleine operatie voelde ze echt niets!
De moedervlek is weggesneden en op de kweek gezet en wij mogen een week in afwachting van de uitslag van het onderzoek verblijven. En oma? Ze heeft niet het handje van haar kleindochter kunnen vasthouden tijdens de ingreep, maar wel haar energieke kleinste kleinzoon kunnen vermaken en leren hoe iets van een ziekenhuis te stelen, want de jaszakken werden in de auto geleegd en plots was zoonlief een paar kleurboekjes rijker...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Adbox

@mirellaslifestyle